keukenhulp Teapublic

TEAPUBLIC is nieuwe retailer die een revolutie in de wereld van thee start met ESPRESSO STYLE TEA. Onze verse, ‘full leaf’ thee wordt gesneden in de winkel waarna het in de piston van de speciale espresso machine gaat. Via hoge druk wordt een krachtig thee shot geproduceerd die de basis vormt voor verdere verwerking. Door onze unieke zetmethode is hoeft je nooit meer lang te wachten op je thee. Jouw persoonlijke recept bereid door onze Tea Barista’s. Zo maken wij van thee de nieuwe koffie.

Daarnaast serveren we een kleine kaart met heerlijke, gezonde en verse gerechten. Salades, groentewafels en ontbijt lekkernijen geven vorm aan het menu.

Gaan jouw handen jeuken als je dit leest, wil jij graag je steentje bijdragen aan het succes van dit revolutionaire concept? Heb jij altijd gedroomd om in een ondernemende omgeving te werken? Wil je als persoon nog verder groeien met een leuk en gedreven Team? Dan is dit je kans!

Wie zoeken wij:

Je bent energiek, een team-player, pro-actief en ziet het van de positieve kant, het is altijd oplosbaar. Je bent ondernemend en zorgt dat dingen gedaan worden ondanks dat het soms buiten je eigen functie ligt. Je vindt het leuk om lekkere gerechten te maken en kan netjes werken. Je hebt drive om continu te verbeteren, je stelt je open en kwetsbaar op en blijf leren. Ambitie heb ik en durf ik openlijk na te streven.

Samen met het Team ben je verantwoordelijk voor

Gasttevredenheid

  • Productie van onze heerlijke gerechten
  • Zorgdragen voor een schone en fijne werkomgeving waar gasten graag verblijven

Teamspirit

  • Samenwerken staat bij ons centraal
  • Is het even druk? Samen fixen we het!
  • Operationele taken: keuken / bijvullen / terras

Fun

  • Plezier in je werk staat voorop! Jouw plezier en dat van je collega’s!
  • Jij straalt de energie uit naar je gasten

Kennis

Enige ervaring bij het maken van de gerechten is niet vereist, De gerechten zijn makkelijk en iedereen met liefde voor eten kan ze maken. Je begrijpt wat het is om in de horeca te werken. Je vindt het interessant om voor een beginnend merk te werken.

Vaardigheden

Kandidaat kan zelfstandig opereren, werkt op een gestructureerde wijze.

Carrière verloop

Sky is the limit! Je groeit mee met de organisatie en we bieden je de mogelijkheid om mee te helpen met de realisatie van de tweede vestiging. De ambitie is om binnen 3 jaar een netwerk van 9 Stores te hebben.

Soort dienstverband: Parttime, 0-uren contract.