TEAPUBLIC is nieuwe retailer die een revolutie in de wereld van thee start met ESPRESSO STYLE TEA. Onze verse, ‘full leaf’ thee wordt gesneden in de winkel waarna het in de piston van de speciale espresso machine gaat. Via hoge druk wordt een krachtig thee shot geproduceerd die de basis vormt voor verdere verwerking. Door onze unieke zetmethode is hoeft je nooit meer lang te wachten op je thee. Ons assortiment is breed: zwart of groen, thee of kruiden, puur of latte, iced of warm – het kan allemaal. Jouw persoonlijke recept bereid door onze Tea Barista’s. Zo maken wij van thee de nieuwe koffie.
Gaan jouw handen jeuken als je dit leest, wil jij graag je steentje bijdragen aan het succes van dit revolutionaire concept? Heb jij altijd gedroomd om in een ondernemende omgeving te werken? Wil je als persoon nog verder groeien met een leuk en gedreven Team? Dan is dit je kans!
De Thee Barista’s zijn, samen met de assistent-manager, dé operationele spil van de eerste TEAPUBLIC-vestiging. Je werkt samen als Team, stelt alles in het werk om het de gasten naar hun zin te maken en bent gemotiveerd om heerlijke Matcha’s, Iced Teas en kruiden thee’s te bereiden voor onze gasten.

Wie zoeken wij:
Je bent energiek, een team-player, pro-actief en ziet het van de positieve kant, het is altijd oplosbaar. Je bent ondernemend en zorgt dat dingen gedaan worden ondanks dat het soms buiten je eigen functie ligt. Je bezit een goede dosis gastvrijheid DNA en je geniet ervan om het gasten naar de zin te maken. Je hebt drive om continu te verbeteren, je stelt je open en kwetsbaar op en blijf leren. Ambitie heb ik en durf ik openlijk na te streven.

Samen met het Team ben je verantwoordelijk voor
Gasttevredenheid
• Productie van onze heerlijke producten (Iced tea’s, Matcha’s Barista Tea’s and more)
• Zorgdragen voor een schone en fijne werkomgeving waar gasten graag verblijven
• Interactie met gasten. Uitleggen wie we zijn en wat we doen

Teamspirit
• Samenwerken staat bij ons centraal
• Is het even druk? Samen fixen we het!
• Operationele taken: Bar / Kassa / Keuken / Bijvullen / terras
Fun
• Plezier in je werk staat voorop! Jouw plezier en dat van je collega’s!
• Jij straalt de energie uit naar je gasten

Kennis
Bij Teapublic krijg je een training om je kennis van thee te vergroten, zodat je je op je gemak voelt om gasten te woord te staan en in staat bent het perfecte drankje te bereiden en te serveren. Je begrijpt wat het is om in de horeca te werken. Je vindt het interessant om voor een beginnend merk te werken, je kan je verplaatsen in de doelgroep (20-35 jaar) en kan zich daaraan spiegelen.
Heeft een grote interesse in de wereld van thee (en-of koffie).
Vaardigheden
Kandidaat kan zelfstandig opereren, werkt op een gestructureerde wijze. Bezit Barista vaardigheden (werken met espresso machine) of vind het leuk om dit te leren. De Thee Barista’s zijn mede het visitekaartje van het concept.

Carrière verloop
Sky is the limit! Je groeit mee met de organisatie en we bieden je de mogelijkheid om mee te helpen met de realisatie van de tweede vestiging. De ambitie is om binnen 3 jaar een netwerk van 9 Stores te hebben.
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime (0-uren contract.)